keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Believe it or not ! :|

Ihan perhanasti hommaa tällasessa matkablogin pitämisessä ja meikäläisellä kun on tunnetusti pari muutakin rautaa tulessa samaan aikaan niin välillä jotku kerkeää vähän kylmenemään ja unohtuu välillä takoa.

Ajattelin vain ilmoittaa että ei, en ole kuollut ja joo. Aion kirjoittaa blogin vielä loppuun asti, vaikka siinä paljon työtäkin on.

Jos joku pitää blogia hyvänä, huonona, saa siitä toki kommentoida.
Ihan mukava olisi nähdä muutakin kuin 1500 kävijää ja 1 kommentti. Saa sitä katsoa, mutta saa sitä toki kommentoida ja minun mielestä pitääkin! ;P

Tarkoitus olisi tällä viikolla taas hieman kirjoitella lisää minkä kerkeää, päivän, parin tapahtumat ja kuvatkin pitää muokata ja lisätä. (rajaukset, koko, valotukset ja värikorjaukset).

Hommaa ois useammallekkin kaverille, kaikille muille matkablogin pitäjille hatunnostoa meikäläiseltä!

Jatketaan. :)

Ps. Äippä käväsi kreikassa ja toi jotain tuliaisia meikäpojalle, tossa ois fotoa siitäkin riemusta päivään ;P

Karkkiaa, Sex-pelikortit :D, Kreikkalaista Viunaa (tämähän on perheohjelma mutta..), Mythos kaljaa (pitäisi laittaa vähintään K-15 merkintä blogiin..), Milka Suklaata ja käsikoru. :)

Iloa päivään. Sai taas ajattelemaan että mihinkä sitä itse suuntais seuraavana ulkomaille.. :P

EDIT:

Seuraava kohde on näillä näkymin Kroatia, elokuussa. Mutta siitä lisää lähempänä. Niin pitkää tarinaa en meinaa kirjoittaa kuin Thaimaan matkasta, ajattelin jotain Pt 1 tyylistä. Ehdotuksiakin otetaan vastaan. :)

Päivitystä lisää..

Ei tullu siis kroatian reissua harmi kyllä... Mutta eiköhän tässä joku reissu tuu johonki tehtyä, viimeistää sitte palataan asiaan kun lähetään vaihtoon tai työharjotteluun. :) Jospa sitä ennen sitäki pääsis johonki.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti